Yeniköprü heyelan bölgesinde çalışma sürüyor

Yüksekova'yı Hakkari ve Van'a bağlayan karayolunun, Yeniköprü mevkiinde meydana gelen heyelan, sürücüler için endişe verici bir durum oluşturuyor. Dağdan kopan kaya parçalarının neden olduğu tehlike, yetkilileri alarm durumuna geçirdi.

Karayolları ekipleri, Yeniköprü mevkiindeki tehlikeyi ortadan kaldırmak için çalışma yürütüyor. Dağda bulunan ve yola inme riski taşıyan kayaları indirmek için ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Yolun güvenliğini sağlamak amacıyla, Kara Yolları ekipleri, Yeniköprü'deki heyelan bölgesinde şev temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, yolun trafiğe kapatılarak, söz konusu kaya parçaları kontrollü bir şekilde aşağıya indiriliyor.

Bu çalışmalarla, geçen araçların güvenliği sağlanmaya ve olası can kayıpları önlendirmeye yönelik önlemler alınıyor. Bölgedeki çalışmaların yürütülmesi, söz konusu yolda seyahat eden vatandaşların güvenliğini temin etmek adına büyük önem taşıyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.