Yeniden Refah Partisi Derecik’te seçim bürosu açtı

Yeniden Refah Partisi Derecik’te seçim bürosu açılışını yaptı. Açılışta konuşan Yeniden Refah Partisi Derecik Belediye Başkan Adayı Hasan Dinç ‘’biz herkesten daha kahramanız’’ dedi.

Derecik'te yapılan Yeniden Refah Partisi'nin seçim bürosu açılışına Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sadık Çat, Hakkari il ve ilçe başkanları katıldı. Büro açılışında Kürtçe ve Türkçe konuşan Derecik Belediye Başkan Adayı Hasan Dinç, "Söz olsun ki sizi utandırmayacağız. Bizi karalayanlara size hizmet ederek en güzel cevabı vereceğiz. Biz hepsinden daha çok kahramanız, mertiz’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-10-at-01-11-05.jpeg

"Sınır kapısında çektiğiniz eziyeti çok iyi biliyoruz"

Projelerinden söz eden Dinç, "Size muhteşem kariyerler yapma fırsatı suncağız. Birçoğunuzun gördüğü bir eksiklik ve biz bu eksikliği gideriyoruz. Bir dershane açıyoruz dershane. Artık güzel kızlarımız dershane uzakta diye sizi göndermemezlik yapmayacaklar. Her biriniz dershane yüzü göreceksiniz. Çalışan annelerimiz için minik bir kreş düşünüyoruz. Sınır kapısında çektiğiniz eziyeti çok iyi biliyoruz. Malum şahıslar iki üç hafta öncesinde sınır kapısını kadınlara kapatalım girişiminde bulundu. Biz gerekirse sınır kapatırız ama sınır kapınısını kadınlara kapattırmayız. Zira biz kadın hakları savunucusuyuz, aynı zamanda kadınların bizim başımızın üstünde yeri var. Sınır kapısındaki bütün sorunların farkındayız. Özellikle kadınlara karşı yapılan kusurların farkındayız. Saatlerce sıra beklediğinizin de farkındayız. Bu sıkıntıyı da ortadan kaldıracağız. Emin olun siz artık emin ellerde olacaksınız. Bunun dışında çok çok farklı projelerimiz var" dedi.

whatsapp-image-2024-03-10-at-01-11-04.jpeg

"Rantçı değiliz, adamcı değiliz"

"Bizim Allah’tan başka kimseden korkumuz olmaz’’ diyen Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sadık Çat ise; "Bizler milli görüş erleriyiz. Rantçı değiliz, adamcı değiliz, kayırmacı değiliz, heykelci değiliz. Derecik’e ilk defa bir genel başkan bir doktor Fatih Erbakan milli görüşün lideri Derecik’e geldi. İşte o günden bu güne böyle bir kalabalık bizi şahlandırıyor’’ dedi.

whatsapp-image-2024-03-10-at-01-11-02.jpeg

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum