Yeni Şafak'a 'bekleyin beni' diyen Peker: Randevumuzu ileri bir tarihe alıyorum

Yeni Şafak'a 'bekleyin beni' diyen Peker: Randevumuzu ileri bir tarihe alıyorum

Sedat Peker, Yeni Şafak gazetesi ile ilgili paylaşımında "Düşündüm de ülkenin gündemi tamamen başka bir skandala çevrilirse borsa konusu unutulur. Randevumuzu ilerleyen bir tarihe alıyorum" dedi.

Sedat Peker, iktidar yanlısı Yeni Şafak gazetesi hakkında yeni bir paylaşım yaptı. 

Peker daha önceki paylaşımında Yeni Şafakçılara seslenerek "Yeni Şafak gazetesi size de bir sözüm var. Bugün benime ilgili bir haber yapmışsınız. Vakit bulursam bugün, bulamazsam yarın size de ziyarete gelecem. Yeni Şafakçılar bekleyin beni, patronlarınıza selam vermeye geleceğim" ifadelerini kullanmıştı. 

'PATRONLARINIZA SELAMIMI SÖYLEYİN'

Sedat Peker, danışmanı Emre Olur'un sosyal medya hesabından Yeni Şafak'a ilişkin yaptığı yeni paylaşımında şunları yazdı:

''Yeni Şafakçılar bugün ziyaretinize geleceğimi söylemiştim. Ancak düşündüm de ülkenin gündemi tamamen başka bir skandala çevrilirse borsa konusu unutulur. Randevumuzu ilerleyen bir tarihe alıyorum. Patronlarınıza selamımı söyleyin. SÖZ NAMUS.''

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.