Yaşlı Çiftin Katil Zanlısı Tutuklandı

Yaşlı Çiftin Katil Zanlısı Tutuklandı

Elazığ'da evlerinde bıçaklanarak öldürülen 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat'ın katil zanlısı Asım Bahadır Yüksel, polis tarafından İstanbul'da yakalandı. Adliyeye çıkarılan Yüksel tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ELAZIĞ - Elazığ'ın Akpınar Mahallesi'nde 23 Nisan günü Hikmet Özpolat ile Nadire Özpolat, evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Cinayetlerin ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis, çiftin bir evini kiraya vermek için astığı ilan üzerinden yola çıktı. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmada Asım Bahadır Yüksel'in kiralık evi tutmak için yanında dini nikahlı eşi olarak tanıttığı bir kadınla gelerek Özpolat çifti ile görüştüğünü ve bir gün sonra da evi tutacağını söyleyerek kontrat imzalamak üzere yine evlerine girdiğini belirledi.

Yapılan araştırma sırasında evdeki parmak izlerinin daha önce adam yaralama ve hırsızlıktan sabıkası bulunduğu belirlenen Asım Bahadır Yüksel'e ait olduğu saptandı. Yüksel'in cinayetlerden bir gün sonra İstanbul'a gittiğinin tespit edilmesi üzerine İstanbul polisine zanlının fotoğrafları gönderildi. İstanbul polisi de zanlı Yüksel'i Beyoğlu'nda yakalayarak Elazığ'a gönderdi.

Yüksel'in ev kiralamak için girdiği evde Nadire Özpolat'ı çay yapmak için girdiği mutfakta bıçakladığı, ardından kocasını da odada bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı. Zanlının ayrıca Nadire Özpolat'ı bıçakladıktan sonra bir kablo ile boğup, boynunda bulunan altınları da aldığı öğrenildi.

Elazığ'da polisteki soruşturmasının ardından sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Asım Bahadır Yüksel, tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.