Yaşlı Adamın Evine Kaya Parçası Düştü

Yaşlı Adamın Evine Kaya Parçası Düştü

Yalnız yaşayan 95 yaşındaki Mehmet Kazan'ın dağın yamacındaki evine kaya parçası düştü. O sırada 2 katlı evin alt katında oturan Kazan, gürültünün ardından üst kata çıktığında odadaki kaya parçasını görünce şoke oldu.

AMASYA - Yalnız yaşayan 4 çocuk babası Mehmet Kazan'ın Dere Mahallesi Zincirli Sokak'taki 2 katlı evine yağmur nedeniyle yumuşayan topraktan kopan kaya parçası düştü. Kayalıkların yamacında bulunan evin alt katında oturan Kazan, büyük bir gürültüyle sarsılıp üst kata çıktığında gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Komşularının da deprem oluyor korkusuyla dışarı çıkmasıyla birlikte ortaya çıkan olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı. Dere Mahallesi Muhtarı Süleyman Taşdemir, "Bu evleri bir an önce düşen kaya parçalarından vatandaşları korumak için taşımak gerekiyor. Bu mevkide yaşayan ailelerin başka yerlere taşınması lazım. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bu yerlerinde ele alınması gerekiyor" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Komşuları tarafından sakinleştirilen Mehmet Kazan, "Alt katta oturuyordum. Birden bir gürültü oldu. Yukarı çıktığımda gördüğüm manzara beni şoke etti. Büyükbir kaya parçası çatıyı kırıp evin içine düştü. Yetkililerden yardım yardım istiyorum" dedi.

Öte yandan vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri bölgede inceleme yaptı. Düşen kayanın kaldırılması için çalışma başlatıldı.

Yaşlı Adamın Evine Kaya Parçası Düştü

Yaşlı Adamın Evine Kaya Parçası Düştü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum