Yaşam AVM'den Yüksekova'daki sağlık çalışanlarına meyve ikramı

Yaşam AVM'den Yüksekova'daki sağlık çalışanlarına meyve ikramı

Yüksekova'da faaliyet gösteren Yaşam Alışveriş Merkezleri korona virüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarına 1 ton meyve ikram etti.

Çin'den dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının Türkiye'de de görüldüğü günden bu yana sağlık çalışanları fedakarca çalışmalar yürütüyor. Yüksekova İlçesi'nde faaliyet gösteren Yaşam Alışveriş Merkezleri sağlık çalışanlarına elma, armut, muz ve portakaldan oluşan yaklaşık bir ton meyve dağıttı.

Hastane bahçesinde kısa bir açıklama yapan iş insanı Orhan Aydın, “Dünyayı ve ülkemizi saran virüsle ilgili mücadele veren başta sağlık bakanımız ve sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sağlık çalışanlarımız bu işte en çok mücadeleyi veren insanlar oldukları için onları unutmadığımızı, onların bizler için çok önemli olduklarını hissettirmek adına bugün buradayız. Yaşam Alışveriş Merkezleri olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Sağlık çalışanlarımız yeri geliyor anne babasından, yeri geliyor çocuklarından fedakarlık yapıyor. Evine gitmiyor çocuğunu görmüyor. Burada o hastalıkla mücadele veriyor. Bu vakaları en aza indirmek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Sağlık çalışanlarımızın vermiş olduğu mücadelelerden dolayı hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

Meyvelerin hastane yönetimi ve sağlık İlçe Müdürlüğü tarafından dağıtılacağı bildirildi.

meyv2.jpg

meyv3.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum