Yaşam AVM’den 3500 kişiye sürpriz hediyeler

Yaşam AVM’den 3500 kişiye sürpriz hediyeler

Yüksekova’da faaliyet gösteren, Hakkari bölgesinin en büyük Alışveriş Merkezi Yaşam Alışveriş Merkezleri, düzenlediği son kampanya dahilinde 3500 müşterisine çeşitli hediyeler verdi. 

İpekyolu Caddesi üzerindeki 2 ayrı şubesiyle faaliyet gösteren Yaşam Alıveriş Merkezleri, büyük bir kampanyaya daha imza attı. 29-31 Aralık 2018 tarihlerinde düzenlenen kampanya dahilinde beyaz eşya ve farklı ürünlerden oluşan toplamda 70 bin TL değerinde 3500 hediye dağıtıldı. 

Hediyeleri kazanan müşterilere hediyeleri törenle teslim edildi. Hediyeler, Yüksekova Esnaf ve Sabatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar’ın da aralarında bulunduğu STK temsilcileri tarafından müşterilere teslim edildi. 

Kampanya ile ilgili bilgi veren Yaşam Avm Müdürü Orhan Aydın “1970’li yıllardan 2012 yılına kadar Yetişmiş Gıda adı altında, 2012’den beri de Ova Yaşam Alışveriş Merkezleri adıyla yolumuza devam ediyoruz. Yaşam Alıveriş Merkezleri olarak her yıl birçok kampanya düzenliyoruz. Geniş ürün yelpazesine sahip şubelerimizde Yüksekova halkımıza kaliteli bir hizmet vermenin mücadelesini veriyoruz. Onlarca kişiyi istihdam ettiğimiz marketlerimizde son olarak 150 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize sürpriz hediyeler verdik. Kampanyaya ilgi beklediğimizin üzerinde oldu. Tüm müşterilerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı şükranlarımızı sunarız. Kampanyalarımız devam edecek” dedi. 

Kaliteli hizmetten ödün vermediklerini belirten Aydın, “Kozmetik, züccaciye, gıda, şarküteri, et, kırtasiye, telefon aksesuar, hırdavat, temizlik ürünleri reyonları ve çocuk oyun alanımızla hizmetin en iyisini sunmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

o1-021.jpg

o2-017.jpg

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.