Yaralı madencilerden 2’sinin durumu kritik

Yaralı madencilerden 2’sinin durumu kritik

Amasra’da 41 madencinin hayatını kaybettiği patlamada yaralanan işçileri ziyaret eden İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, iki madencinin sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi.

Amasra’da 41 madencinin hayatını kaybettiği patlamada yaralanan ve İstanbul’daki hastanelerde tedavisi devam eden 6 madenciyi ziyaret eden İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu, madencilerin durumuyla ilgili bilgi verdi.

İki madencinin sağlık durumunun kritik olduğunu söyleyen Memişoğlu, “Özellikle iki hastamızın durumları kritik, inşallah onlar da toparlayacak. Diğer hastalarımızın da tedavileri devam ediyor. Toplumumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık altyapımızla elimizden geleni yapacağız, bundan sonrası bir süreçtir hep beraber göreceğiz. Allah bizlere bir daha böyle üzüntüler yaşatmasın. Birlikte her şeyin üstesinden gelecek bir toplumuz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.