Vezirli Mahallesi’nde yaşayan Özpazar ailesi: Kanalizasyon çilesi bitmiyor, mağduruz

Vezirli Mahallesi’nde yaşayan Özpazar ailesi: Kanalizasyon çilesi bitmiyor, mağduruz

Yüksekova’nın Vezirli Mahallesi'nde ikamet eden Özpazar ailesi, kanalizasyonda oluşan patlama sonucu mağduriyet yaşıyor.

Yüksekova’nın Vezirli Mahallesi’nde ikamet eden Özpazar ailesi, yaşanan kanalizasyon sorunu nedeniyle mağdur durumda.

whatsapp-image-2024-03-13-at-11-46-39-1.jpeg

3 yıldır bu problemle karşılaştıklarını belirten Hayretin Özpazar, kanalizasyondan kaynaklı taşan suyla mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-03-13-at-11-46-40-1.jpeg

Gerekli mercilere başvuru yapmalarına rağmen çözüm üretilemediğini vurgulayan Özpazar, “Belediye ekipleri gelip kontrol etti. Bahar ayının gelmesiyle çözüm üreteceklerini söylediler ama daha sonra bir çözüm gelmedi.” diye belirtti.

whatsapp-image-2024-03-13-at-11-46-40.jpeg

Hayretin Özpazar’ın eşi Nedima Özpazar ise hem hastalıkla boğuştuğunu hem de kanalizasyondan kaynaklı evin içine dolan suyu temizlemekte güçlük çektiğini kaydetti. Özpazar şöyle devam etti, “3 yıldır bu kanalizasyondan kaynaklı pis suyun çilesini çekiyoruz. Hasta bir insanım ve eve dolan kirli suyu temizlemek zorunda kalıyorum. Lütfen yetkililer sesimizi duysun. Bir çözüm bulsun.”

whatsapp-image-2024-03-13-at-11-46-39.jpeg

Özpazar ailesi bu durumdan sadece kendilerinin değil, mahalle sakinlerinin de rahatsız olduğunu aktardı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum