VEDAŞ Hakkari İl müdürü değişti

VEDAŞ Hakkari İl müdürü değişti

VEDAŞ Hakkari İl Müdürü Salih Eroğuz, Van Bölge Müdürlüğü'nde Ar-Ge Müdürü olarak görevlendirildi. Eroğuz'un yerine Halil Ağacanoğlu getirildi.

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü görevinden ayrılan Salih Eroğuz 2 buçuk yıllık görev süresi boyunca kentte çalıştığı kurum çalışanları, mülki idare amirleri ve Hakkari halkı için bir mesaj yayımladı.

Müdür Eroğuz mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ailem Van’da olduğu için bir süre önce başvuruda bulunduğum tayin talebim kabul edilmiş olup tayinim Bölge Müdürlüğüne yapılmıştır.  Ocak 2020 yılından bu yana büyük bir heyecan ve özveri ile yürüttüğüm VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü görevimi 06.04.2023 tarihi itibari ile Bölge Müdürlüğünde AR-GE Müdürü olarak devam ettireceğim. Hizmet sektörü bir ekip işidir ve bir takım ruhuyla çalışmayı gerektirir. Hakkari İl Müdürlüğü’nde göreve başladığım İlk günden bu yana vatandaşımızın sürekli ve kaliteli bir enerji alabilmesi için ekip arkadaşlarımla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yaklaşık üç buçuk yıldır gece gündüz çalışarak Hakkari İl ve İlçelerimizde bütün yerleşim birimlerimizin sağlıklı enerji alabilmeleri için bakım onarımlar ve yatırımlar yapmaya çalıştık, şebekelerimizi güçlendirdik. Yapılan bakım onarım çalışmalarının, yatırımların ve yeniliklerin İlimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu çalışmalar bundan sonra da artarak devam edecektir.

Bu vesile ile Ocak 2020 de bu çok kıymetli görevi bana veren Yönetim Kurulumuza ve Genel Müdürlüğümüze, İlimiz geneli sürekli ve kaliteli bir hizmetin sağlanması için yaptığımız çalışmalarda bizlere her türlü desteği veren Valiliğimize, Kaymakamlıklarımıza, Belediye Başkanlıklarımıza, Tümen Komutanlığımıza, İl Jandarma Komutanlığımıza, Emniyet Müdürlüğümüze, Bölge Müdürlüklerimize, bütün Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Çalışma süreci içerisinde bizlere sabırla destek veren Muhtarlıklarımıza ve birlikte çalıştığımız, güzel projelere beraber imza attığımız çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Tabi ki hizmet vermekten büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumuz bütün abonelerimize, bütün vatandaşlarımıza da hürmetlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu süre zarfında sahadaki çalışmalarımızı, emeklerimizi görünür kılan, eleştiri ve destekleri ile her zaman yanımızda olan basın mensuplarımıza da çok teşekkür ederim. Hakkari İlimiz için herşeyin en güzeli temennisi ile.. Hoşçakalın."

Eroğuz’ dan boşalan VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğüne ise VEDAŞ Hakkari eski İl Müdürü Halil Ağacanoğlu getirildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum