Vatandaş Zeydan’a sordu: “Selahattin Demirtaş’ı neden getirmediniz?”

Vatandaş Zeydan’a sordu: “Selahattin Demirtaş’ı neden getirmediniz?”

Abdullah Zeydan HDP İl ve İlçe Eş Başkanlarıyla beraber köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Şemdinli ilçesindeki ziyarette Zeydan’a “Selahattin Demirtaş’ı neden getirmediniz” diye soran Hacı Kemal Demir isimli vatandaş gözyaşlarına hakim olamadı.

Eski HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede ile HDP İl ve İlçe Eş Başkanlarıyla beraber Şemdinli ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu. İlçeye bağlı Altınsu (Şapatan) köyü ziyaretinde Zeydan, Hacı Kemal Demir isimli vatandaşla sohbet etti. Sohbet sırasında Demir, Abdullah Zeydan’a “Selahattin Demirtaş’ı neden getirmediniz” sorusunu sorarken gözyaşlarına boğuldu.

Vatandaşın sorusuna karşılık olarak Zeydan “O da gelecek. Cezaevlerinin kapısı yavaş yavaş açılıyor. İnşallah Selahattin başkan da diğer arkadaşlarımız da hepsi çıkacak” dedi.

Bu durumu twitter hesabından paylaşan Zeydan “Şemdinli’de halkımızı ziyaretlerimizde, Hacı Amcamız ”Selahattin Demirtaş’ı niye getirmediniz” deyip gözyaşlarına boğuldu. Milyonların duygularını gözyaşlarıyla dile getirdi. Bu sevgi selinin önünde kim durabilir ki!” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum