Varto yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Varto yolunda feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Muş-Varto karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Muş-Varto karayolunun 24. kilometresinde Mercimekkale köyü yakınlarında gerçekleşen kaza, Rize istikametinden Siirt'e giden Ahmet Sancaktutanoğlu'nun kullandığı pikap ile Muş'tan Erzurum'a doğru seyir halinde olan Emre İ.'nin kontrolündeki nakliye aracının kafa kafaya çarpışmasıyla meydana geldi.

aw159102-05.jpg

Kazada pikap sürücüsü Ahmet Sancaktutanoğlu hayatını kaybederken, Nejla S. (51) ve Pınar S. (32) yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine, AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sancaktutanoğlu'nun cansız bedeni ise savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.