Van'da iki ayrı kavga: Bir ölü, 6 yaralı!

Van'da iki ayrı kavga: Bir ölü, 6 yaralı!

Erciş'te husumetli olduğu belirtilen amcası K.T.'yi silahla vurarak öldüren R.T. isimli kadın, akrabalarının saldırısı sonucu ağır yaralandı. İpekyolu'nda ise iki grup arasında çıkan kavga sonucu biri ağır 5 kişi yaralandı.

Van'ın Erciş ilçesinde aynı aile arasında yıllardır süren husumet kanlı bitti.

MA'da yer alan habere göre öğlen saatlerinde ilçenin Kışla Caddesi üzerinde R.T. adlı kadın amcası olduğu belirtilen K.T.'yi silahla yaraladı. Yaralanan K.T.'nin akrabaları olduğu belirten bir grup R.T.'yi yakalayarak ağır bir şekilde yaraladı.

Yaşanan olayın ardından K.T. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, ağır yaralanan R.T. ise Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

BİRİ AĞIR 5 YARALI

Van merkezde ise İpekyolu ilçesi Zerbank Sokak'ta iki gurup arasında çıkan kavga sonucu biri ağır 5 kişi yaralandı. Alacak-verecek nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada, sopa ve sokakta bulunan taburelerle kavga eden gurup, polisin gelmesiyle dağıldı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansa hastaneye kaldırılırken, kavgaya karışan 4 kişi gözaltına alındı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.