Van’da Doktora Fiziksel Şiddet

Van’da Doktora Fiziksel Şiddet

SES Van Şube Mali Sekreteri Özcan Güneş, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Polikliniği’nde nöbet tutan Dr. Kutbettin Dinçer’in hasta ve hasta yakınları tarafından fiziksel şiddete uğradığını ve yarım saat boyunca acil müdahalede rehin kaldığını

SES Van Şubesi ve TTB Van Şubesi tarafından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan basın açıklamasını Özcan Güneş okudu. Güneş, tüm olumsuz şartlara rağmen tek düşüncesi, en iyi sağlık hizmetini vermek olan sağlık emekçilerinin bu zulmü hak etmediğini söyledi. Güneş, “Sağlık emekçileri başta olmak üzere çalışanlara yönelik her türlü saldırının altında yatan sisteme karşı mücadelemizin devam edeceğini, yaşanan son saldırı olayının takipçisi olacağımızı basına ve kamuoyuna duyuruyoruz. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Polikliniği’nde nöbet tutan Dr. Kutbettin Dinçer, hasta ve hasta yakınları tarafından fiziksel şiddete uğramış ve yarım saat boyunca acil müdahalede rehin kalmış. Yaşanan bu olayı kınıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum