Van’da 'Doğal Çekim Platosu' gelin ve damatların gözdesi oldu

Van’da 'Doğal Çekim Platosu' gelin ve damatların gözdesi oldu

Van'da 2024'te faaliyete giren Doğal Çekim Platosu, evlenecek çiftlere anılarını saklamak için benzersiz bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

Van’da 2024 yılında faaliyete giren Doğal Çekim Platosu, kısa sürede evlenecek çiftlerin vazgeçilmez adresi haline geldi. Geçtiğimiz yıl rekor sayıda evlenen çifte hizmet veren açık hava fotoğraf stüdyosu, bu yıl da yepyeni konseptlerle sezona merhaba dedi.

whatsapp-image-2025-04-20-at-07-30-20.jpeg

“Çoğunun fotoğrafı aynı mekanlarda çekiliyor”

İşletmenin sahibi Mehmet Dursun, Van'da böyle bir hizmete uzun zamandır ihtiyaç olduğunu belirtti. Yıllardır organizasyon ve fotoğrafçılık sektöründe hizmet verdiğini dile getiren Dursun, "Gelin ve damatlarımız ya göl kenarında ya da Hüsrev Paşa Camii çevresinde fotoğraf çektiriyordu. Van’da yılda binlerce kişi evleniyor ve çoğunun fotoğrafı aynı mekanlarda çekiliyor. Biz ise tek bir platoda Alaçatı'daymış gibi ya da Bodrum sahillerindeymiş gibi çekimler yapabilme imkanı sunuyoruz. Bu da çiftlerimize çeşitlilik ve özgünlük katıyor" dedi.

whatsapp-image-2025-04-20-at-12-43-42.jpeg

“Sürekli ilgi ve emek isteyen bir iş”

Platonun bahçe işletmecisi Erhan Kaplan ise, açık hava stüdyosu işletmenin zorluklarına dikkat çekti. Düğünlerin kalabalık geçmesinden dolayı zaman zaman bahçede zorluklar yaşandığını ifade eden Kaplan, "Çiftlerimiz dış çekim için bazen 10 araçla geliyor. Bu da doğal olarak bahçeye zarar verebiliyor. Bu yüzden düzenli bakım yapmak zorundayız. Açık hava stüdyosu, sürekli ilgi ve emek isteyen bir iş. Ancak mutlu çiftlerimize hizmet etmek tüm yorgunluğumuzu alıyor" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2025-04-20-at-12-43-40.jpeg

Van’ın Edremit ilçesinin en yeşil ve doğal noktalarından birinde kurulan Doğal Çekim Platosu, bu yıl da evlilik hazırlığında olan çiftleri benzersiz bir deneyime davet ediyor.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.