Van'da 3 ayrı uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Van'da 3 ayrı uyuşturucu operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otobüsteki yolcunun iç çamaşırı içerisinde sakladığı 1 kilo eroinin yanı sıra, çeşitli operasyonlarda da 126 kilo 113 gram toz esrar ele geçirdi.

VAN - Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında önceki gün N.A. yönetimindeki kapı yüklü kamyona operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda, kapıların içine yerleştirilmiş 83 kilo 170 gram toz esrar ele geçirildi. Kamyonu takibe alan polis ekipleri, operasyonu saniye saniye görüntüledi.
Öte yanda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları diğer bir çalışma sonucu Van üzerinden İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatının yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Uyuşturucuyu Van'a götüren E.E. isimli şahsın yönetimindeki otomobil, Hakkari Polis Kontrol Noktası'nda düzenlenen operasyon sonucu ele geçirildi. Otomobilin arka tamponu içerisinde gizlenmiş 43 kilo 943 gram toz esrar ele geçirildi.

Son olarak da bir ihbarı değerlendiren KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan Mersin'de gitmekte olan şehirlerarası yolcu otobüsünü İpekyolu Caddesi üzerindeki Kedili Kavşak'ta durdurdu. Araçta yolcu olarak bulunan F.G. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, şahıs giydiği iki kat iç çamaşırı içerisinde yaptığı özel cebin içerisinde 1 kilo eroin ele geçirildi.

Düzenlenen 3 operasyonda 1 kilo eroin ile 126 kilo 113 gram toz esrar ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 kişinin çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi. İHA

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.