Van Büyükşehir Konservatuvarı özel yetenek sınav tarihleri netleşti

Van Büyükşehir Konservatuvarı özel yetenek sınav tarihleri netleşti

Van Büyükşehir Belediyesi, konservatuvara başvurusu kabul edilen adaylar için 16-17 Mart tarihlerinde özel yetenek sınavı yapacak.

Büyükşehir belediyesinden yapılan açıklamada, kentin kültür-sanat hayatına büyük katkı sağlayacak olan konservatuvarın; tiyatro, müzik, resim ve halk oyunları bölümlerinden oluşan sanat eğitimlerine başladığı belirtildi.

Açıklamada, “Hacıbekir Mahallesi Kültür Merkezi bünyesinde kurulan konservatuvar, 26 Şubat-7 Mart tarihleri arasında başvuru kabulü yapmıştı. Yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından başvuruları kabul edilen adaylar 16 - 17 Mart tarihlerinde özel yetenek sınavına alınacak. Halk oyunları, müzik, tiyatro branşlarına başvuru yapanlar 16 Mart saat 09.00-17.00, resim branşına başvuru yapanlar ise 17 Mart 09.00 - 17.00 saatlerinde sınav olacak. Özel yetenek sınavları Hacıbekir Kültür Merkezinde uzman eğiticiler ve idareciler gözetiminde yapılacaktır. Sınav hakkındaki tüm detaylara ve sınav kılavuzuna www.van.bel.tr adresi “DUYURULAR” kısmından ulaşabilirsiniz” denildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.