Van Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclisi toplandı

Van Büyükşehir Belediyesi mayıs ayı meclisi toplandı

Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç yönetiminde Van Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı 2. Meclis Toplantısı gerçekleşti.

Van Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı 2. Meclis Toplantısı'nı Meclis Başkan Vekili Tuncer Sağınç yönetiminde gerçekleştirdi. Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi.

Toplantıda 8 gündem maddesi ele alındı

Mayıs ayı 2. Toplantısında 8 gündem maddesi ele alındı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik birimine bağlı Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü adının AB ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü olarak değiştirilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.

13 ilçe belediyesi ile ortak hizmet projesini gerçekleştirilecek

Van Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçe belediyesinin temin edeceği asfalt malzemesine karşılık kendi ürettiği asfalt yama malzemesini verme ve böylelikle 13 ilçe belediyesi ile ortak hizmet projesini gerçekleştirme kararı aldı. Bu karar, mecliste oy birliğiyle kabul edildi.Meclis, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 15:00'te yeniden toplanmak üzere karar aldı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.