Van Baro Başkanlığı'na yeniden Uçar seçildi

Van Baro Başkanlığı'na yeniden Uçar seçildi

Van Barosu 27'nci Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde başkanlığa yeniden Zülküf Uçar seçildi.

Van Barosu yeni yönetimini belirlemek üzere 27’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Baro binasında dün yapılan Genel Kurulu’n ardından bugün Tahir Elçi Konferans Salonu’nda oy kullanma işlemi yapıldı. Avukat Zülküf Uçar ve Sinan Özaraz arasında geçen Baro başkanlığı seçimine katılımın oldukça yüksek oldu. Sabah 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi akşam 17.00’de sona erdi.

Oy kullanma işleminin ardından yapılan sayımlarda Baro Başkanı Zülküf Uçar 318 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer başkan adayı Sinan Özaraz ise 261 oy aldı. 

Yönetim Kuruluna ise, Barış Oflas, Şeyma Şen, Hamza Çiftçi, Bayram Baykal, Mahmut Kaçan, Turan Ece, Esra Akgün, Kadir Kutevi, Mehmet Karataş, Ersin Biricik seçildi. 

UÇAR: BARONUN SESİNİ HERYERE ULAŞTIRACAĞIZ

Başkan ve Yönetim Kurulu’nun belirlenmesinin ardından konuşan Baro Başkanı Zülküf Uçar, “ Bugünkü sonuç 2,5 yıllık emeğin sonucuydu. Ortaya çıkan her şeyin Van Barosu’nun bugün geldiği noktayı hep birlikte başarmıştık. Bugünden itibaren amacımız Şu; Van Barosu’nu daha güçlü, daha etkili ve her alanda sesini çıkarabilen, sesini her yere ulaştırabilen bir baro haline getireceğiz” dedi. 

Uçar konuşmasını kendisiyle yarışa giren başkan adayı, seçilen yönetim ve diğer kurul üyelerine teşekkürle sonlandırdı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.