
Vali Çelik, Hakkari ve Yüksekova’da sokak hayvanları için barınak kurulabilecek alanları inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, sokak hayvanları için doğal yaşam alanı kurulabilecek bölgelerde incelemelerde bulundu.
Hakkari Valisi Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, İl Tarım Müdürü Mehmet Asım Şen, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Necmettin Yılmaz ve ilgili kurum temsilcileri ile birlikte Hakkari Merkez ve Yüksekova’da sokak hayvanları için barınak kurulabilecek bölgelerde incelemelerde bulundu.
Sokak hayvanlarının daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmesi için doğal yaşam alanı oluşturulabilecek bölgeleri yerinde değerlendiren Vali Çelik, çalışmaların hızlandırılması gerektiğini belirtti.
İncelemeler sonrası ilgili birimlere talimat veren Vali Çelik, sokak hayvanları için doğal yaşam alanlarının en kısa sürede faaliyete geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

İnsanoğlu dünyaya sığamayinca güçleri dilsiz hayvanlari ya kapatma barinaği adi altinda ölüm katliyami yada daga atip ölume terk ediyorlar peki sorarim yeriniz genişledimi yada genişleyecekmi ya akşam eve didincekanli ellerinizle yüzlerinizle yediginiz lokmalar bogazinizdan iniyormu ya çocuklarinizin yuzüne bakabiliyormusunuz hayvanlari kişkırtip sonrada suclu gösteriyorsunuz peki deprem oldu yada olsa yine bu canlara muhtacliğiniz tabi ki sizler muhtac değilsiniz size bir şey olmaz değilmi ????
Yanıtla (0) (0)Umarım bu can'larin rahat edeceği güzel yerler olur. Kolay gelsin.
Yanıtla (0) (0)