Vali Çelik, Hakkari-Van arasında yapımına başlanan yoldaki çalışmaları inceledi

Vali Çelik, Hakkari-Van arasında yapımına başlanan yoldaki çalışmaları inceledi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari Pınarca köyü ile Van Sıcaksu köyü Tüzek mezrası arasında yapımına başlanan yolda incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresince başlatılan yol çalışmalarını inceleyen Çelik, "İlimizin Pınarca köyü ile Van ilimizin Sıcaksu köyü Tüzek mezrası arasındaki 6 saatlik mesafeyi 1 saate düşürmek için İl Özel İdaremizle ilk adımı attık. İnşallah Karayolları Genel Müdürlüğü etüt çalışmaları ile bu iradeyi güçlendireceğiz. Bölgemize hayırlı olsun, İl Özel İdaresi personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Vali Çelik ve beraberindekiler, daha sonra Işıklı bölgesindeki petrol arama tesisi inşaatında yürütülen çalışmaları inceledi, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

aa-32235054-6.jpg

Ekiplere görevlerinde başarı dileyen Çelik, kuyu açma çalışmalarına başlanması için platform ve yol yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum