Vali Çelik, hafızlık öğrencileriyle iftar yaptı

Vali Çelik, hafızlık öğrencileriyle iftar yaptı

Vali Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğü'nün organizasyonuyla Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kuran Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Programa Vali Çelik'in yanı sıra; Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, İlçe Protokolü üyeleri, kuran kursu hocaları ve hafızlık kursunda eğitim alan öğrenciler katıldı.

Vali Çelik, iftar yemeğinin ardından öğrencilerin Kuran-ı Kerim tilavetini dinledi ve öğrencilerle çeşitli konular hakkında sohbet etti. Teknolojiden yararlanma, sosyal medya kullanımı, disiplinli çalışma gibi konularda öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Çelik, onlara iyi bir insan olmanın önemini vurguladı.

celik2.jpg

İftar sonrasında Vali Çelik, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Çelik, gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilere Mayıs ayı sonunda İstanbul gezisi sözü veren Vali Çelik, iftar programını öğrencilerle birlikte fotoğraf çekimiyle sonlandırdı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum