Vali Çelik, eski belediye binası alanında yeni sosyal projeyi tanıttı

Vali Çelik, eski belediye binası alanında yeni sosyal projeyi tanıttı

Hakkari Valisi Ali Çelik önderliğindeki heyet, Bulvar Caddesi'nde yıkılan eski belediye binası yerine modern kent mobilyaları ve sosyal alanlarla donatılmış yeni bir projenin detaylarını açıkladı.

Vali Ali Çelik önderliğindeki heyet, Hakkari’de Bulvar Caddesi üzerinde bulunan eski belediye binası alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yıkılan eski bina yerine planlanan proje kapsamında, 2 bin metrekarelik bir alanda modern kent mobilyaları ile donatılmış sosyal bir alan oluşturulması kararlaştırıldı.

Vali Çelik, yapılan incelemede vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik olarak yolcu çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolları gibi unsurların yer alacağını vurguladı. Bu alanın, şehirde yaşayanların dinlenme ve sosyal etkileşim ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığını belirten Vali Çelik, projenin şehre değer katacağını ve çevre düzenlemesi ile estetik bir görünüm kazandıracağını söyledi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.