Vali Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşide gençlerle buluştu

Vali Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşide gençlerle buluştu

Vali Ali Çelik, Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen etkinlikte “Gençlerle Yeni Ufuklara” temalı söyleşiye katıldı ve Hakkâri Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Düzenlenen etkinliğe Vali Çelik ile birlikte Vali Yardımcısı Furkan Berber, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nazif Tatlı, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Oktay Kızılkaya, Anadolu Lisesi Müdiresi Beybün Gür, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. 

Hakkâri Halk Eğitimi Merkezi şark salonunda soru-cevap şeklinde gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştiren Vali Çelik, öğrencilerden gelen sorulara, samimi yanıtlar vererek gençlere, eğitim hayatından, mesleki tecrübelerinden ve yaşamından ilham veren önemli tecrübeler aktardı.

ghddirbwqaat5xz.jpg

Vali Çelik öğrencilere, disiplinli ve programlı şekilde hedeflerine gereken önemi vermelerini; bunun yanında spor, sanat, sosyal ve kültürel faaliyetlere de yaşamlarında yer vermelerini tavsiye etti.

Öğrenciler tarafından, ilgiyle karşılanan "Gençlerle Yeni Ufuklara" temalı söyleşilerin farklı okulların katılımıyla geleneksel hale getirileceği belirtildi.

Etkinliğin sonunda öğrenciler bağlama çalıp türkü söyleyerek küçük bir konser verirken, Vali Çelik ile birlikte fotoğraf çekiminin ardından düzenlenen program sona erdi.

ghdds3lwiaazejc.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.