Hakkari Valisi Çelik eğitimcilerle bir araya geldi

Hakkari Valisi Çelik eğitimcilerle bir araya geldi

Hakkari Valisi Çelik, eğitimcilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Hakkari Öğretmenevinde düzenlenen programda bir konuşma yapan Vali Çelik, kentteki öğretmenlerle bir araya gelmenin mutluluğunu ifade ederek, "Tatilin ardından başlayacak olan eğitimin ilk gününde yenilen heyecanınızla sizleri, kıymetli öğrencilerimizle bir arada görmeyi umuyorum. Ailelerinizle beraber mutlu, verimli bir tatil ve huzurlu bir bayram geçirmeniz temennisinde bulunuyorum" dedi.

ymk.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ise Vali Çelik'e iftar sofralarını paylaştığı için teşekkür ederek, eğitime ve eğitimcilere verdikleri değerin eğitim camiasının çalışma azmini artırdığını vurguladı.

Yılmaz, "Evlatlarımızı yarına hazırlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, ömrünü ve hayallerini bu ülkenin evlatlarına adayan maarif davamızın neferleri, değerli öğretmenlerimizle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.