Üzümlü sınır kapısı yarın açılıyor
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Çukurca'da bulunan üzümlü sınır kapısının yarından itibaren açılacağını söyledi.
|
Son Güncelleme: 26.02.2021 18:14
Pandemi nedeniyle uzun süredir geçici olarak kapalı bulunan Hakkari Çukurca'daki Üzümlü sınır kapısı açılıyor.
Hakkari Valisi İdris Akbıyık, yaptığı açıklamada, "Pandemi nedeniyle geçici olarak kapatılan Çukurca-Üzümlü Sınır Kapımızı, Covid-19 ile mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde 27.02.2021 günü açıyoruz. Hakkarimize Hayırlı Olsun" dedi.
Pandemi nedeniyle geçici olarak kapatılan Çukurca-Üzümlü Sınır Kapımızı, Covid-19 ile mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde 27.02.2021 günü açıyoruz.
— İdris AKBIYIK (@idrisakbiyik) February 26, 2021
Hakkarimize Hayırlı Olsun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum