Üzümkıran Spor, Hakkari Spor FK ile 2-2 Berabere Kaldı

Üzümkıran Spor, Hakkari Spor FK ile 2-2 Berabere Kaldı

Hakkari 1. Amatör Ligi’nde mücadele eden Üzümkıran Spor, Hakkari Spor FK karşısında sahadan beraberlikle ayrıldı.

Hakkari 1. Amatör Ligi’nin ikinci haftasında Şemdinli takımlarından Üzümkıran Spor ile Hakkari Merkez takımlarından Hakkari Spor FK, Merzan Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma büyük çekişmeye sahne olurken, iki takım da sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

uzumkiran-hakkari-maci.jpeg

Yusuf Oğuz sakatlık geçirdi

Üzümkıran Spor’un gollerini İsa Fırat ve Ubeyt Fırat kaydetti. Mücadelenin 60. dakikasında Üzümkıran Spor oyuncusu Yusuf Oğuz, ikili mücadele sırasında kolunun üzerine düşerek sakatlandı. Oğuz’un kolunun kırıldığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

uzumkiran-hakkari-maci-001.jpeg

Her iki takımın da puanı 4'e yükseldi

Alınan bu sonuçla her iki takım da puanını 4’e yükseltti. Ligin üçüncü haftasında Üzümkıran Spor, 14 Kasım Cuma günü Sümbül Spor ile karşılaşacak. Hakkari Spor FK ise aynı hafta Colemerg Spor ile mücadele edecek.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.