Uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline gelen kayak evi binası yıkılıyor

Uyuşturucu bağımlılarının meskeni haline gelen kayak evi binası yıkılıyor

Yüksekova Belediyesi, madde bağımlılarının kullandığı metruk yapıları tek tek yıkarak hem güvenlik hem de görüntü kirliliği sorununu ortadan kaldırıyor.

Yüksekova'da madde bağımlıları tarafından kullanılan ve halkın güvenliğini tehdit eden metruk binalar, Yüksekova Belediyesi tarafından yıkılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki çeşitli mahallelerde tespit edilen ve kullanılamaz hale gelen yapıların yıkımına devam ediyor.

yikim2-001.jpg

Geçtiğimiz günlerde eski otogar mevkiinde gerçekleştirilen yıkımın ardından, bu kez Esenyurt Mahallesi'nde yer alan ve daha önce kayak evi olarak kullanılan metruk binanın yıkımına başlandı.

yikim4-001.jpg

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksekova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cevdet Bora, "Başta Esenyurt mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerimizin talepleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün tespitleri ve ilgili yazıları doğrultusunda, söz konusu binanın yıkımına başladık" dedi.

yikim5-001.jpg

Bora, yürütülen çalışmalar kapsamında yalnızca bu yıl değil, geçtiğimiz yıldan bu yana toplam 14 metruk yapının yıkıldığını belirtti. Yüksekova Belediyesi olarak halkın güvenliği için metruk binaların yıkım çalışmalarının süreceğini ifade etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.