Uysal: Üsküdar-Çekmeköy metrosu ay sonunda açılacak

Uysal: Üsküdar-Çekmeköy metrosu ay sonunda açılacak

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, 2012 yılında başlanan ve 3 yılda biteceği söylenen Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ay sonunda açılacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, tamamlanma sözünün üzerinden yıllar geçmesine rağmen bitmeyen Üsküdar-Çekmeköy metrosunun ekim ayı sonunda açılacağını söyledi.

Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Çekmeköy metrosunun deneme sürüşlerinin yapıldığını metronun ikinci etabının ay sonunda açılacağını söyledi.

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş, 2012 yılında “20 kilometrelik Üsküdar-Çekmeköy metrosunu 38 ay gibi rekor bir sürede tamamlayacağız” demişti.

Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna ise, "Ben bir hedef koyarak buraya talip olmadım. Bunun en nihayetinde kararını verecek olan partimizin yetkili organları. Bana da tekrar görev verildiği taktirde bunu da en iyi şekilde yerine getiririz." diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.