|
Son Güncelleme: 10.06.2025 19:22
| Kaynak: İHA
Urfa’da sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzunda serinledi
Termometrelerin 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da, piknik yapan ailelerin çocukları, sıcaktan bunalınca çareyi süs havuzunda buldu.
Termometrelerin 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa'da, piknik yapan ailelerin çocukları, sıcaktan bunalınca çareyi süs havuzunda buldu.
Havuz çevresinde oluşan kalabalık, adeta sahil havası estirdi. Bazı çocuklar ayakkabılarını çıkarıp suya girerken, bazıları da elbiseleriyle birlikte suyun keyfini çıkardı.
Renkli görüntülerin ortaya çıktığı anlarda çocuklar hem serinledi hem de doyasıya eğlendi. Aileler ise gölgelik alanlarda çocuklarını izleyerek vakit geçirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.