Urfa'da akrabalar arasında arazi sulama kavgası: 2 ölü, 8 yaralı

Urfa'da akrabalar arasında arazi sulama kavgası: 2 ölü, 8 yaralı

Kavga nedeniyle kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken, hastanelerde ise polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Urfa’nın Suruç ilçesinde akrabalar arasında arazi sulama nedeniyle çıkan kavgada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Urfa’nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Akören Mahallesi Yalnızdam Sokak'ta akraba olduğu belirtilen Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama suyu nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden ambulanslarla Suruç ve Urfa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan ikisi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kavga nedeniyle kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ekibi sevk edilirken hastanelerde ise polis tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.