Urfa Barosu'ndan da ret: Bu oyunda yokum

Urfa Barosu'ndan da ret: Bu oyunda yokum

Yargıtay'ın Beştepe'deki adli yıl açılış töreni davetini reddeden 17'inci baro Urfa Barosu oldu. Baro Başkanı Abdullah Öncel, "Ben de bu oyunda yokum" dedi.

Urfa Barosu da Yargıtay’ın Beştepe’de düzenleyeceği adli yıl açılış töreni davetini reddetti. Baro Başkanı Abdullah Öncel, “Ben de bu oyunda yokum” diyerek, törene gitmeyeceğini açıkladı. Yargıtay’ın 2 Eylül’de yapacağı 2019-2020 yılı adli yıl açılış töreninin Beştepe’de gerçekleştirilecek olmasına tepki gösteren çok sayıda baro daveti reddetti. İzmir Barosu’nun yaptığı açıklamayla daveti reddetmesi üzerine İstanbul, Muğla, Antalya, Adana, Aydın, Van, Ordu, Bursa, Mersin, Eskişehir, Balıkesir, Hatay, Düzce, Kocaeli ve Ankara baroları ret kararı alırken, Urfa Barosu da Yargıtay’ın davetini reddeden 17’nci baro oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Urfa Baro Başkanı Abdullah Öncel, “Sayın Yargıtay Başkanlığının Saray’da yapılacak olan 2019-2020 Adli Yıl Açılış Töreni için nazik davetlerini Urfa Barosu olarak biz de aldık, diğer baro başkanı meslektaşlarım gibi Urfa Barosu Başkanı olarak ben de bu oyunda yokum diyorum” sözleriyle daveti reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.