Üniversitede bıçaklı kavga: 1 kişi yaşamını yitirdi

Üniversitede bıçaklı kavga: 1 kişi yaşamını yitirdi

Kafkas Üniversitesi'nde BESYO öğrencileri arasında bıçaklı kavga çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen kavgada 1 öğrenci yaşamını yitirdi.

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Aynı bölümde okuyan öğrenciler arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü. Kavgada, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 1’nci sınıf öğrencisi Halil Kurtdiş ile Ferhat Ertukuş yaralandı. Yaralanan üniversiteli gençler, Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan Diyarbakır doğumlu Halil Kurtdiş, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ertakuş’un tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5 kişinin  gözaltına alındığı öğrenildi. (DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.