Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Hakkari'de konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Hakkari'de konuştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "AK Partimizin siyaseti esasında hizmet odaklıdır. Hizmet edeceğiz ki vatandaşımızdan da oy isteyelim." dedi.

Yeniköprü-Yüksekova Yolu T-1 Tüneli Işık Görme Töreni'nin ardından Hakkari'ye geçen Bakan Uraloğlu, Vali İdris Akbıyık'ı ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Valilikte düzenlenen koordinasyon toplantısına katılan Uraloğlu, daha sonra Bulvar Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet etti, AK Parti İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

aa-31773466-5.jpg

Bakan Uraloğlu, burada yaptığı konuşmada, yüklerinin ve sorumluluklarının ne kadar ağır olduğunun farkında olduklarını söyledi.

Vatandaşlara en iyi hizmeti vermenin gayreti içinde olduklarını belirten Uraloğlu, "Ülkemiz çok süreçlerden, aşamalardan geçti. Bu ülke 15 Temmuz kalkışmasını maalesef gördü. Milletimiz gerekli iradeyi ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekli talimatları verdi. Hep beraber meydanlara indik ve darbe girişimini püskürttük. 14 ve 28 Mayıs seçimleri oldu. Zorlu seçimlerdi. Tabiri caizse yedi düvel mücadele etti, uğraştı. Her türlü entrika çevrildi." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Hakkari'de ciddi bir oy artışının olduğunu anımsatan Uraloğlu, "Burada 8 belediyemiz var. Hakkari'yi de almamız lazım. AK Partimizin siyaseti esasında hizmet odaklıdır. Hizmet edeceğiz ki vatandaşımızdan oy isteyelim. Ülkemizde yıkıcı bir deprem yaşandı. Ülkeye getirdiği yükler var elbette. Biz bunlara sığınıp hizmetlerimizi aksatmayacağız. Bize vereceğiniz güçlü destekle Allah'ın izniyle daha iyi hizmetleri yapma azmini kendimizde bulacağız." diye konuştu.

aa-31773466-1.jpg

Vali Akbıyık ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Uraloğlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle görüştükten sonra kentten ayrıldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum