Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı

Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı

CNN TÜRK televizyonunun Ukrayna'daki gelişmeleri izleyen ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Aracın lastiklerinin isabet aldığı, konvoydaki diğer araçlarla geri döndüğü belirtildi.

Ukrayna'daki gelişmeleri izleyen CNN TÜRK ekibin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Kanalın aktardığına göre, ülkenin batısındaki Lviv kentinden yola çıkan CNN TÜRK aracı Kiev yakınlarında hedef alındı. Gece Görüşü programının moderatörü Hande Fırat, canlı yayında yaptığı açıklamada aracın lastiklerine ateş açıldığı ve konvoy ile birlikte geri döndüklerinin bilgisini verdi.

Fırat, şu ifadeleri kullandı: "Lviv'den Kiev'e giden CNN Türk ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Ekipte Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı var. Aracın lastiklerini isabet aldığı, konvoydaki diğer araçlarla geri dönüyorlar bilgisi var. Konuşan arkadaşımızın söylediği, 'Ne yapacaklarını bilmiyorlardı, konvoyla geri dönüyorlardı. Hat koptu.'

Şimdi Samet'e de Emre'ye de ulaşmaya çalışıyoruz. Editör arkadaşlarımızla yazışıyoruz. Allah korusun ama herhangi bir kötü bir durum var mı yok mu... Belli ki CNN Türk'ten İdris Arıkan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişler. Bugün yola çıkmışlardı.

Samet'in İdris ile yaptığı telefon görüşmesinden edindiğimiz bilgi şu an için şu: Araçların lastiklerine ateş açıldığı, konvoyda başka araçların da olduğu ve geldikleri yoldan geri dönmekte oldukları yönünde." 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.