Üç arka kameralı iPhone tanıtıldı

Üç arka kameralı iPhone tanıtıldı

Üç tane yeni iPhone 11 modeli Apple'ın düzenlediği gecede beğeniye sunuldu. iPhone 11 Pro'da üç kamera var.

Apple dün gece düzenlediği etkinlikte üç kameralı iPhone’dan yeni saatlerine kadar yeni ürünlerini tanıttı. Şirket, üç tane yeni iPhone 11 modelini, akıllı kol saati Apple Watch’ın beşinci serisini, yeni model iPad’ini, online televizyon izleme platformu Apple TV+ ve video oyun platformu Apple Arcade’i teknoloji meraklılarına sundu.

Etkinlikte, akıllı telefon kategorisinde, 699 dolar fiyatında iPhone 11, 999 dolar fiyatında iPhone 11 Pro ve 1,099 dolar fiyatında iPhone 11 Pro Max yer aldı. Yeni iPhone 11’lerdeki kameralar sayesinde geniş açı fotoğraf çekebilmek için daha iyi bir teknoloji ve Apple’ın ‘slofie’ olarak tanımladığı yavaş çekim selfie çekme kabiliyeti yer alacak.

iPhone 11’de iki arka kamera yer alırken iPhone 11 Pro’larda üç arka kamera bulunuyor. Bu kameralardan biri ana kamera, diğeri geniş açı kamera, üçüncüsü ise zoom kamera olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda bu telefonların daha uzun şarj süresine sahip olması bekleniyor.

NETFLIX’TEN UCUZ

Apple’ın dünkü etkinliğinde öne çıkan bir başka gelişme ise Netflix’e rakip olması beklenen online televizyon platformu Apple TV+’ın rakiplerinden daha ucuza bir üyelik ücretiyle piyasaya çıkması oldu. Apple TV+ ile video oyun platformu Apple Arcade’in aylık üyelik ücretleri 4,99 dolar olacak; bu Netflix’ten, Disney’in piyasaya süreceği online televizyon platformu Disney+’dan ve Google’ın bulut oyun platformu Stadia’dan daha ucuz.

Ancak Apple TV+’ın bu aşamada rakipleri Disney ve Netflix’ten daha az yapıma sahip olması bekleniyor.

Apple Arcade, 19 Eylül’de; Apple TV+ ise 1 Kasım’da 100 ülkede piyasaya çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.