Tuzla'da fabrika yangını

Tuzla'da fabrika yangını

Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor.

İstanbul Tuzla’da bir deri fabrikasında yangın çıktı. Yangına müdahale için çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri desteğe geldi. Yangına 48 araç 138 personelle müdahale yapılıyor.

Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın Orhanlı Deri Organize Sanayi Bölgesi Deri Yan Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Ema Kimya Sistemleri-Huntsmann’a ait fabrikada çıktı. Fabrikanın bulunduğu cadde trafiğe kapatıldı.

Saat 11.30 sularında başlayan yangında zaman zaman patlamalar da yaşanıyor. Ayrıca yangının sıçraması nedeniyle alev alan bir itfaiye aracı da ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Geniş bir alan üzerine kurulu fabrikadaki yangına güçlükle müdahale eden ekiplerin çalışmaları sürüyor. Binada büyük çaplı maddi hasar meydana gelirken fabrikanın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın olması nedeniyle uçakların görüş açılarını etkileyebileceği düşünülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.