TÜRSAB, Yüksekova turizmine odaklanıyor: Arap acenteleri bölgeye davet edildi

TÜRSAB, Yüksekova turizmine odaklanıyor: Arap acenteleri bölgeye davet edildi

TÜRSAB önderliğinde Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde turizm hareketliliği yaşandı. Arap acentelerinin ilçeye davet edilmesiyle bölge turizminin canlanması hedefleniyor.

Hakkari Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve 9 turizm acentası, TÜRSAB Başkanı Cevdet Öz Gökçe liderliğinde Yüksekova'da bir araya geldi. Toplantı,15 Arap acentesinin bölgeye gelmeden önce Yüksekova'nın stratejik konumunu vurgulamak ve bölge turizminin canlanması amacıyla yapıldı.

iran2.jpeg

"Amacımız, bölge turizminin gelişmesi"

TÜRSAB Başkanı Cevdet Öz Gökçe, toplantıda yaptığı konuşmada, "Yüksekova'ya gelme amacımız, bölge turizminin gelişmesi ve yeni rotalar oluşturmak. 21 Mayıs'ta Irak'ın güneyinden 15 turizm acentesini ilimize davet ettik. Amacımız, nitelikli turistleri bölgeye çekmek ve bölgedeki turizmi 12 aya yaymak" dedi.

iran-4.jpeg

Hakkari ve ilçelerini kapsayan bir turizm programı üzerinde çalışılıyor

Toplantıya katılan sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları, Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'yı kapsayan kapsamlı bir turizm programı üzerinde çalıştıklarını belirtti.

iran-4.jpeg

TÜRSAB Başkanı Cevdet Öz Gökçe ve heyeti, Yüksekova Belediyesi Eşbaşkanlarını da ziyaret etti.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum