Tunceli Belediyesi, ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı

Tunceli Belediyesi, ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kentin çeşitli noktalarında ücretsiz kablosuz internet erişim noktalarının kurulduğu açıkladı.

Tunceli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, bilgiye erişiminin temel bir hak olduğu anlayışından yola çıkılarak, kentte ücretsiz kablosuz internet istasyonlarının kurulduğu belirtildi.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerin yanı sıra bazı mahallelerde de kablosuz internet istasyonlarının kurularak uzaktan eğitim gören öğrencilerin internetten faydalanmasının amaçlandığı aktarılan açıklamada şöyle denildi:

“Mameki Parkı ve Seyit Rıza Meydanı'na kurulumu sağlanan WI-FI, fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının ardından Cumhuriyet, Esentepe, Yenimahalle ve Yeraltı Çarşısı üstüne de kuruldu. Devam eden fizibilite çalışmalarının ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Esentepe Mahallesi’nde de ücretsiz WI-FI alanları kurulması planlanıyor.”

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.