Tuna'dan Gökçek açıklaması: Hırsızlıkla suçlamadım

Tuna'dan Gökçek açıklaması: Hırsızlıkla suçlamadım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından Gökçek'le ilgili yeni açıklamalar yaptı. Tuna, sözlerinin çarpıtıldığını ve kimseyi hırsızlıkla suçlamadığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bir programda yaptığı açıklamalarının Melih Gökçek’e karşı bir algı oluşturma çabasına yöneldiğini öne sürdü.

Tuna’nın bu açıklamasının, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşme sonrası gelmesi dikkat çekti. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, CNN Türk’teki programda, Tuna’nın Gökçek’le polemiğinin ardından daha önceden alınan randevuyla Erdoğan’la görüştüğünü ve belediye icraatlarını anlattığını söyledi.

Mustafa Tuna, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda kimseyi hırsızlıkla suçlamadığını belirtirken, Gökçek ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Verdiğim cevap spontane gelişti. Melih Gökçek’i suçlamak ve karalamak niyeti ile bir söz söylemedim. Konu bazı çevrelerce Sayın Melih Gökçek’e karşı bir algı oluşturmaya doğru yöneldi. Herkesin bilmesini isterim ki, ben kimseyi hırsızlıkla suçlamadım; suçlayamam da. Hafriyat gelirleri dönem dönem artış – azalış gösterebilir. Yıldan yıla da farklılık gösterebilir. İnşaat sezonunun ivmesine göre de bu tür gelirler değişkendir. Bu rakamlar Melih Bey’in de belirttiği gibi değişkendir. Bazı çevrelerin abarttığı rakamlar kamuoyunu yanıltma amaçlı olup art niyetlidir. Bizim için önemli olan bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmektir. Lütfen satır aralarından kimse cımbızla bir şeyler çıkarıp ‘niyet okuyuculuğu’ rolüne bürünmesin.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.