TÜGVA ve UID'den Yüksekovalı çocuklara bayram hediyesi

TÜGVA ve UID'den Yüksekovalı çocuklara bayram hediyesi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Yüksekova'da yaklaşık 500 çocuğa bayram hediyesi verdi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), “Avrupa’dan Türkiye’ye Gönül Köprüsü” sloganıyla Avrupa’dan 11 ülke 33 bölge ile Türkiye’den 33 ilde bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi.

Bu kapsamda yaklaşık 500 öğrenciye hediyelerini teslim etmek amacıyla Yüksekova'ya gelen UİD Alsace Bölgesi Haguenau Başkanı Zafer Oğuz, pandemi günlerinde, eski bayramlaşmalardan mahrum kalan zaman dilimlerinde çocukların bayram sevincini ve heyecanını yaşamalarını hedeflediklerini söyledi.

On binlerce çocukla bayramlaşma gerçekleştirdiklerini ifade eden Oğuz, etkinlik kapsamında TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu ve UID Genel Başkanı Köksal Kuş'un ortak bayram tebrik kartı, şeker ve çikolatalarını çocuklara ilettiklerini belirtti.

Oğuz'a TÜGVA'ın Hakkari İl Temsilcisi Mustafa Can ile vakıf üyeleri eşlik etti.

t1.jpg

t2.jpg

t3.jpg

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum