Trump'tan intikamını aldı!

Trump'tan intikamını aldı!

ABD Başkanı Trump'ın suratına telefon kapattığı iddia edilen Avustralya Başbakanı Turnbull 'intikamını aldı'.

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull’ın ABD Başkanı Trump’la alay ettiği görüntüler basına sızdı. Turnbull, parlamento binasındaki bir etkinlikte yaptığı konuşmada Trump’ın konuşma üslubuyla alay ediyor.

Turnbull’un Trump’la böylesine rahat alay edebilmesinin sebebiyse, gazetecilerin de katıldığı etkinlikte görüntü alınmasını yasaklayan bir protokolün bulunması. Fakat Nine Network televizyon kanalının politika editörü Laurie Oakes, protokolü ihlal ederek görüntüleri yayınladı. Avustralya başbakanı bu durumu ‘güven sarsıcı’ diye nitelese de, görüntüler sosyal medyada epey ses getirdi.

‘RUS BİR ADAMIM VAR…’

Görüntülerde Turnball, Trump’ın Rusya’yla ilişkilerine dair iddialarla dalga geçiyor ve başkan seçilmesinden sonra New York’taki ilk resmi toplantısında yaptığı konuşmayı taklit ediyor. Turnball’un, Trump’ın bir ABD Başkanı için ‘basit’ bulunan ve sık sık aynı sözcükleri tekrarladığı kendine has konuşma tarzını taklit ettiği konuşma, izleyicilerin kahkahasıyla sık sık kesiliyor.

Avustralya Başbakanı, Trump’la şöyle dalga geçiyor: “Güzeldi. Beni bugüne kadar rahatlatan-en-güzel-şeydi. Donald ve ben, biz kazanıyoruz ve sandıkları kazanıyoruz. Çok kazanıyoruz. Daha önce hiç kazanmadığımız kadar kazanıyoruz. Sahte sandık yok. Onlar kazandıklarımız değil. Gerçek sandıkları kazanıyoruz. Online sandıkları bilirsiniz. Onları kazanmak çok kolay. Rus bir adamım var. İnan bana bu gerçek. Bu gerçek.”

NE OLMUŞTU?

Trump ile Turnbull, şubat ayında mülteci problemi yüzünden gergin bir telefon görüşmesi yapmış; görüşmenin sonunda Trump’ın telefonu Turnball’ın suratına kapattığı öne sürülmüştü. Telefon konuşması ABD’nin en popüler komedi programlarından Saturday Night Live’a konu olmuştu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.