Trafik kazaları bir gecede 9 can aldı

Trafik kazaları bir gecede 9 can aldı

Gece İstanbul, Konya ve Afyonkarahisar'da trafik kazaları yaşandı. Üç kazada toplam 9 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Konya, İstanbul ve Afyonkarahisar’da yaşanan trafik kazalarında 9 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Konya’da merkez Karatay ilçesi Ticaret Borsası alt geçidinde iki otomobil çarpıştı. Kaza sırasında araçlarda bulunan Muammer Can, Memduha Can, Hakan Yel ve Muhammed Emin Gül ve kimliği belirlenemeyen 3 kişi daha öldü. Olay yerine gelen AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, yetkililerden bilgi aldı. Sorgun gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada 2 araçtaki 7 kişinin öldüğü bilgisini teyit etti. Milletvekili şu ifadeleri kullandı:

“Henüz kesin bir şey yok ama ilk tespitlere göre, bir taraftan gelen araç, ters yönden diğer tarafa uçmak suretiyle diğer aracın üzerine düşüyor. Cezalar, yasaklar önemli ama bilinç hepsinden daha önemli. Bu kazaları azaltacak olan trafik bilinci. Ne yazık ki bu konuda oldukça geriyiz. Bunu hiç kimse istemez. Yılda binlerce insanımız trafik kazaları yüzünden hayatını kaybediyor. Bu konuda hepimize görevler düşüyor. Hiç istenmeyen bir durum. Umarım bu son olur.”

ÇEKMEKÖY’DE 2 KİŞİ ÖLDÜ

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Şile Otoyolu Çekmeköy istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen panelvan minibüs, Nişantepe mevkisinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Geçtiği ters şeritte ilerleyen minibüs bu sırada karşı yönden gelen panelvan minibüse çarptı, bir süre daha ilerledikten sonra yol kenarındaki trapez kanala düşerek durabildi.

Kendi şeridinde ilerleyen minibüste bulunan Serhat Ak ile Sefa Üdül olay yerinde hayatını kaybederken, aynı minibüsteki 1’i ağır 3 yaralı, ekiplerin çalışması sonucu araçtan çıkarıldı. Kazaya neden olan minibüsün şoförü gözaltına alındı.

AFYON’DA MİNİBÜS DEVRİLDİ

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu biri bebek, yedi kişi yaralandı. İsmail Çoban idaresindeki İzmir-Konya seferini yapan yolcu otobüsü, ilçeye bağlı Pazarağaç beldesinde şarampole devrildi. Kazada, otobüsteki Şirin Taşçı, Emre Pekşen, Cemil Fidan, Osman Yavuz, Eser Topçu, Kübra Kocu ile bebeği Yavuz Ali Kocu yaralandı.

Yaralılar, Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.