Trabzonspor'da eski yönetim borçları üstlendi

Trabzonspor'da eski yönetim borçları üstlendi

Eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kendi dönemindeki zararı üstlendiklerini duyurdu. Usta, "Ismarlama raporunuza rağmen 36 milyon lirayı bir önceki yönetim kurulu olarak üstleniyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

Trabzonspor’un eski başkanı Muharrem Usta, yeni yönetimin fesihler nedeniyle kulübün zarara uğradığı açıklamasına yanıt verdi. Mali denetim raporunu “ısmarlama” olarak nitelendiren Usta, “Ismarlama raporunuza rağmen… 36 milyon lirayı bir önceki yönetim kurulu olarak üstlendiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, 27 Eylül’de yaptığı açıklamada, önceki yönetimin işlemlerinin bağımsız bir şirket tarafından denetlendiğini ve rapor hazırlandığını duyurmuştu. Açıklamada, Özer Hurmacı, Ersun Yanal ve Aykut Demir’in sözleşmelerinin haksız feshedilmesiyle kulübün zarara uğradığı belirtilmişti. Zararı eski yönetimin ödemesi istenmişti.

Camia içinde neden İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sadri Şener dönemleri için de aynı uygulamanın yapılmadığı soruları gelmişti.

‘BİZE YAPTIĞINIZI ÖNCEKİLERE DE YAPIN’

Eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bugün Twitter hesabından açıklama yaptı. Denetim raporunun “yönetimin ısmarlama yaptırdığını” iddia eden Usta, “Bize yaptığınızı bizden öncekilere yaparsanız… Size de çıkacak bedeli zamanı gelince karşılarsanız… Sizi tarih AHLAKLILAR olarak yazacaktır” ifadelerini kullandı.

‘BİZ KULÜBÜN HİZMETİNDEYİZ’

Raporda geçen zararı üstleneceklerini aktaran Usta, şöyle devam etti:

“Kulüpler tarihine not düşülmesi adına… futbol dünyasına yeni bir soluk olması adına… ve ısmarlama raporunuza rağmen… 36 milyon lirayı bir önceki yönetim kurulu olarak üstlendiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. Biz kulübün hizmetindeyiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.