Ticaret Bakanı Pekcan, Yüksekova’ya geldi

Ticaret Bakanı Pekcan, Yüksekova’ya geldi

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova’ya geldi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Cizre Ticaret Odası Başkanı Salih Sefinç ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile beraber Yüksekova’ya geldi.

Öğle saatlerinde Selahaddin Eyyübi Havalimanı'na gelen Bakan Pekcan ve beraberindekiler, Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Hakkari milletvekili Husret Dinç, AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Bakan Pekcan ve beraberindekiler, karşılama töreninin ardından Esendere 3. Hudut Alayı 1. Hudut Tabur Komutanlığında verilen yemeğe katıldı. Ardından Esendere Gümrük Kapısı’na geçen Bakan Pekcan, burada çeşitli incelemeler yaparak gümrük kapısı yetkililerinden brifing aldı.

Bakan Pekcan, daha sonra Esendere Gümrük Kapısı’nın toplantı salonunda, çevre il ve ilçelerin oda başkanları ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Esendere Belediyesi'ni de ziyaret eden Bakan Pekcan, Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve belediye personelleri tarafından karşılandı.

Pekcan, ziyaretinin ardından Hakkari kent merkezine geçti.

p1-028.jpg

p2-017.jpg

p3-014.jpg

p4-008.jpg

p5-008.jpg

p6-003.jpg

p7-003.jpg

p8-002.jpg

p9-003.jpg

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum