THY'den 'unutulan eşya satışı' uyarısı

THY'den 'unutulan eşya satışı' uyarısı

Türk Hava Yolları, uçaklarda unutulan eşyaları ucuza sattığını iddia eden kişilere karşı uyarı yaptı. Bu kişilere itibar edilmemesini ve kişilerin THY ile ilgilisinin olmadığı belirtildi.

Türk Hava Yolları (THY), uçaklarında unutulan eşyaların satıldığını iddia eden şahıslara karşı yolcularını uyardı. THY, bazı kişilerin telefonlarına mesaj göndererek, çeşitli sosyal medya kanalları ve internet sitelerinde reklam ve paylaşım yaparak, kendilerini “THY uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor gibi gösteren profiller” tespit edildiğini belirtti.

THY’nin yaptığı “Uçaklarımızda unutulan eşyalar hakkında” başlıklı uyarı yazısında, birkaç ay önce yapılan uyarı güncellendi. Kurum, THY logosu kullanan ve bazı cep telefonu markalarının modellerinin ucuza satışa çıkarıldığı iddia edenlere karşı, “Bahse konu kişi ve sayfaların Türk Hava Yolları ile ilgisi bulunmamaktadır. Yolcularımızın bu tip ilanlara itibar etmemeleri önemle rica olunur” uyarısını yaptı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.