Temelli ve Buldan 6 merkezde bayramlaşmaya katılacak

Temelli ve Buldan 6 merkezde bayramlaşmaya katılacak

HDP Eş Genel Başkanları Buldan ve Temelli Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününden itibaren altı merkezde düzenlenecek bayramlaşma programlarına katılacak.

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli Ramazan Bayramı nedeniyle 6 merkezde düzenlenecek bayramlaşma programlarına katılacak. Bayramın birinci ve ikinci günü İstanbul’da olacak eş genel başkanlar, üçüncü günden itibaren, Iğdır, Kars, Hakkari, Batman, Şırnak ve Siirt’e bayram ziyaretleri gerçekleştirecek. Bayram ziyaretlerinde Buldan’a PM Üyesi Özgür Zeydanoğlu ile milletvekilleri Habip Eksik ve Muazzez Orhan; Temelli’ye MYK Üyesi Özlem Gündüz, PM üyeleri Burhan Karakoç, Hürriyet Kaytar, Resul Sadak ile milletvekilleri Feleknas Uca ve Meral Danış Beştaş eşlik edecek. Heyetlerimiz il-ilçe örgütlerinin yanı sıra belediyelerde düzenlenecek bayramlaşma programlarına da katılacak.

Eş Genel Başkanların bayramlaş programları şöyle:

Pervin Buldan:

6 Haziran Perşembe – Kars
7 Haziran Cuma – Iğdır
8 Haziran Cumartesi – Hakkari

Sezai Temelli:

6 Haziran Perşembe – Batman
7 Haziran Cuma – Şırnak
8 Haziran Cumartesi – Siirt

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.