Tekstil deposu alev alev yandı

Tekstil deposu alev alev yandı

Denizli’de içinde tekstil malzemesi bulunan bir depo gece saatlerinde cayır cayır yandı. İşletmedeki malzemeler kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangın gece geç saatlerde Hacıeyüplü Mahallesi’nde meydana geldi. Bir tekstil firmasının deposunda çıkan dumanları görenler durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Mehmet Yetiş’e ait olduğu belirtilen depodaki malzemelerin yanmasıyla yangın hızla büyürken, itfaiye ekipleri yangına çok sayıda itfaiye aracı ve itfaiyeci ile müdahale etti.

Yangını kontrol altına almakta güçlük çeken ekipler, 2 saatlik bir çabanın ardından yangını söndürdü. Daha sonra soğutma çalışması yaparak yangının tekrar başlamamasını sağlayan ekipler, yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak soruşturma başlattı.  Yangından depoda bulunan malzemelerin büyük bölümün yandığı ve hasarın büyük olduğu kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.