Tekçe ve Akış: Tebrik çiçeği yerine SMA çocuklarına destekte bulunun

Tekçe ve Akış: Tebrik çiçeği yerine SMA çocuklarına destekte bulunun

31 Mart yerel seçimlerinde Hakkari Belediyesi Eşbaşkanları seçilen, Seher Tekçe ve Mehmet Sıddık Akış tebrik çiçeği göndermek isteyen kişi ve kurumlara, Spinal Musküler Atrofi (SMA) hastalarına destek verilmesi çağrısında bulundu.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanlarının başlatmış olduğu SMA'lı çocuklara yardım kampanyasına, Hakkari Belediyesi Eşbaşkanları, Viyan Tekçe ve Mehmet Sıddık Akış da katıldı. Tekçe ve Akış tebrik çiçeği yerine SMA hastaları için bağış çağrısında bulunarak kampanyayı büyüttü.

Eş başkanları açıklamasında, “Belediyemize tebrik için çiçek göndermek isteyen halkımıza çağrımızdır. Çiçek göndermek yerine SMA hastası olan Sena bebeğe destek olun. Bebeğimize nefes olmak için aşağıdaki hesaba bağışta bulunmanızı rica ediyoruz. Duyarlılığınız için teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.