Tahir Saklı ve Dırbaz Büyüksu'dan bayram mesajı

Tahir Saklı ve Dırbaz Büyüksu'dan bayram mesajı

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ile Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı: "Bayramlar birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştiren manevi vesilelerdir. Kurban Bayramı paylaşmaktır, kardeşliktir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Fedakarlığın simgesi olan Kurban ibadeti, insanları birbirine yaklaştıran, komşumuzu akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı bir ibadettir. Bu bayram bizlere düşen görev muhtaçlı hanelere sevgimizi taşımaktır. Kestiğimiz kurbanların, yegane amacı fedakârlıktır. Ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini, kardeşlik ve paylaşım duygusunda en üst düzeye çıkacağımıza inandığımız Kurban Bayramı şiarını bir ömür yaşamamızı niyaz ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyorum.”

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu: "Bayramların anlamını, yardımlaşmayı, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı bu günlerle sınırlı tutmayarak yaşamımızın her dönemine ve tüm insani ilişkilerimize yansıtacağımıza inanıyorum. Tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum. Kurban Bayramımız şehrimize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa güzellikler getirsin. Hemşehrilerimizin sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum